• Easy Ski - Trikke Skki Dealer

Hoe bestuur je de Trikke Skki?

Ontdek de nieuwste ski- sensatie met de Trikke Skki

De ski's van deze Trikke Skki zijn verbonden door een uniek drie-puntsysteem. De drie carve ski’s blijven altijd in contact met de sneeuw voor perfecte bochten, uitstekende remkracht, optimale controle en stabiliteit. Hierdoor zijn zelfs de ijzigste pistes geen enkel probleem.

Het besturen van de Trikke Skki wordt voor vijftig procent gedaan met de benen en vijftig procent met het bovenlichaam, waardoor het veel minder vermoeiend is dan bij het traditioneel skien of snowboarden. 

Om gemakkelijker de berg af te gaan hebben de ontwerpers een stuur op de Trikke Skki gemonteerd. Dit stuur gebruik je samen met je lichaam om de carves in te zetten. Remmen kan net als met de traditionele ski; carvend. 

Beleef de afdaling zoals skiërs en snowboarders, zonder dat je vast zit aan je ski- of board. Ideaal voor mensen met heup-, rug, of knieproblemen. Het stabiele 'plaform' met noppen zorgt voor voldoende grip met je warme comfortabele snowboots. Je zult de Trikke Skki tijdens het skien niet verliezen, doordat deze met een koord vast zit aan je arm of been.

Zelfs apres-skien wordt leuker met de Trikke Skki; Je zet de Trikke Skki weg als een fiets en loopt de apres-ski in op je warme- en comfortable snowboots.

Vooraf lessen nemen is overbodig; klap de Skki uit, opstappen en gaan! Wil je de Trikke Skki eerst uitproberen? Dat kan, huur de Trikke Skki bij ons. Direct overtuigd? Bezoek onze webshop.