• Easy Ski - Trikke Skki Dealer

FAQ


Is de Trikke Skki in lengte verstelbaar?
De Trikke Skki is geschikt vanaf 13 jaar. De Trikke Skki kan afgesteld worden in zowel hoogte als hellingshoek. In het ideale geval moet de hendel naar voren worden gekanteld in een hoek van 45 graden (ten opzichte van de grond). Het stuur kan in vier hoogtes versteld worden.

Hoe kan de Trikke Skki ingeklapt worden?
De Trikke Skki kan gemakkelijk inklappen door achter de Trikke Skki te staaan en het stuur wat van je af te duwen. De twee knoppen bij de drie-puntsverbinding kan vervolgens ingedrukt worden, waardoor de Skki ingeklapt kan worden. Bij het inklappen kun je het stuur een kwartslag draaien.

Hoe worden de ski's op de Trikke Skki bevestigd?
De ski's van de Trikke Skki kunnen eenvoudig worden bevestigd wanneer je de Trikke Skki invouwt en onderste boven op de grond legt.

Is de Trikke Skki geschikt voor alle skiliften?
Het ontwerp van de SKKI maakt het mogelijk om alle soorten skiliften te gebruiken. Je kunt een van de twee achterste ski's opklappen om door de poortjes te gaan. Door jezelf tussen de twee sk's te verplaatsen kun je de Trikke Skki gemakkelijk naar voren duwen.

Bij de T-bar lift: Stap op de Skki, hang de T bar achter je of klem deze tussen je benen zoals bij de normale ski. 

Bij de stoeltjeslift duw je de ski vooruit en ga je op de stoeltjeslift zitten. Zorg dat je tussen de beide ski's van de Trikke zit en til de Skki met je voeten op de voetsteun of laat de stuurhendel op je schoot. Eenmaal bovenaan, tilt u de SKKI van de voetsteun af en plaatst je hem op de grond. 

Bij de kabellift vouw je de Skki voor de lift eenvoudig samen en neem je deze mee in de kabellift als bagage. Eenmaal bovenaan til je de skki uit de lift en klap deze op de sneeuw uit.

Hoe kan ik het beste beginnen met de Trikke Skki?
Wij adviseren je om op een rustige skipiste met lichte helling of op een ' kinderpiste' te starten. Klap de Trikke Skki uit in een hoek van 90 graden. Houd de handgreep stevig met beide handen vast en klim van achteren op de twee staande oppervlakken. Verplaats het stuur nu licht van de bergwand af, zo komt de Trikke Skki in beweging. Verplaats de stuurhendel vervolgens weer terug naar de berg om te stoppen.

Hoe moet de Trikke Skki schoongemaakt worden?
Je kunt het frame na het skien reigingen en behandelen met een doek, hierbij hoeft je geen aanvullende chemisch verzorgingsprocuten te gebruiken. De ski's zelf kun je laten waxen.

Wordt de Trikke Skki toegelaten op alle ski-gebieden?
De meeste ski-gebieden in de wereld verwelkomen de Trikke Skki, desondanks zijn er regio's waar de Trikke Skki zonder uitzondering niet toegestaan is. Op onze website vind u een kaart met de indicatie regio's*. Wij adviseren je van te voren zelf informatie in te winnen over toegankelijkheid op uw ski-gebied. In Frankrijk is de Trikke Skki officeel toegestaan in alle ski-liften.

 *Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze kaart.